Днес, ние ще ви представим 5 реалистични начина да печелим пари!

Кои са най-добрите варианти за печелене на допълнителни доходи в България?

Има ли такива начини?  Веднага ви казваме, че отговорът е „ДА”.

5 реалистични начина да печелим пари!

начина да печелим пари

#5 Чрез качване на видеоклипове в YouTube

Както всички ние знаем, YouTube е най-големият канал за видеосъдържание в света. Но колко от вас знаят, че могат да печелят пари, като не само гледат клиповете във видеоплатформата, а качват и свои авторски видеа?

Истината е, че в последните години, видео-ревютата на различни видове продукти – от смарт техника, до кулинарни рецепти през съвети за гримиране, добиха особено висока популярност в онлайн пространството.

А колко от вас знаят, че YouTube плаща за гледаемостта на тези видеоклипове?

Точно така!

YouTube плаща на потребителите, които качват видеоклипове с наистина висока гледаемост и множество споделяния. Най-важното, което трябва да запомните в този случай е, че трябва да създавате уникално съдържание на вашите видеа, което в последствие да предизвика висок интерес сред потребителите и да събере голям брой гледания.

И така, просто вземете камерата или телефона си, създайте собствен канал в най-големия сайт за видеосподеляне в света и работете по създаването на видеоклипове с интересно съдържание. Ако имате голяма група последователи и то стане широко популярно, е много вероятно да спечелите много добри пари от заниманието си!

начина да печелим пари

#4 Печелете пари като използвате Facebook & Twitter

Търговията в социалните мрежи стана изключително популярна сред интернет потребителите. Появиха се множество и разнообразни страници които ви предлагат да закупите онлайн дрехи, обувки, дори и обзавеждане.

Освен, чрез създаването на страница с цел търговия, вие можете да печелите пари и от вашият личен профил.

Всичко зависи от това, колко последователи имате и каква е активността ви.

Ежедневно виждаме как популярни личности, публикуват снимки с „уж” любимите си дрехи, очила, аксесоари или дори храни, с посочени линкове от къде могат да бъдат закупени.

Това е така, защото когато имате стотици хиляди последователи, производителите сами започват да се свързват с вас и да ви предлагат определена сума пари, за да публикувате техен пост или просто да се снимате с техен продукт.

Лесно, бързо и без много усилия – вие се превръщате в рекламно лице на продукта, а вашето единствено „задължение” е да бъдете активни в социалните мрежи.

начина да печелим пари

#3 Freelance проекти

Макар и не много разпространена, това е много честа услуга, до която прибягват собствениците на бизнес у нас.

Как работи тя?

Така наречените „фрийлансъри” или хора на свободна практика, притежават определени умения – писане на текстове от различни сфери, разработване на онлайн платформи, графични дизайнери или дори такива, които създават описания на различни продукти.

От другата страна са собствениците на бизнес – дали притежават сайт, магазин или просто искат да създадат такъв, тези хора, често прибягват до услугите на фрийлансърите.

Но защо?

Отговорът е много прост – защото услугата е по-бърза, по-евтина, а в много от случаите и по-качествено свършена. Ако една професионална агенция за писане на текстове с цел продажби е обявила цена от 200лв., (пример) за написването на авторска статия, то хората, занимаващи се с фрийланс ще предложат същата услуга за далеч по-скромна сума.

Този начин е изключително ефективен, защото работите у дома, нямате работно време, нито определен брой задачи, които трябва да свършите за деня. Този метод е изключително удобен както за тези от вас, които имат редовна работа, така и за тези от вас, които са в период на почивка и прекарват времето си у дома.

Просто открийте своите скрити таланти и намерете правилният фрийланс проект за вас. Правете пари лесно, бързо и удобно – дирекнто от вашия дом.

начина да печелим пари

#2 Печелете през сайтове, които дават пари за клик

Това е може би най-лесният вариант за печелене на пари онлайн, без никакви инвестиции в особена работа или необходимост от специални умения.

В рамките на само 10 минути на ден, можете да си докарате наистина прилични допълнителни доходи, като просто кликвате и посещавате определени сайтове.

Проблемът в случая е, че такива услуги не се търсят често, а сайтовете, предлагащи тази услуга, не се намират лесно.

Някои като YSense функционират от 2008г. За целта трябва да се регистрирате в подобни  PTC сайтове.

След като се регистрирате не е изключено да получите предложение да правите онлайн проучвания или да въвеждате данни за определен тип продукти.

Едно е сигурно – трябва време, за да попаднете на точното място и в точното време, но чакането със сигурност си заслужава, защото изисква инвестиция от само 10 минути на ден и няколко клика с мишката на вашия персонален компютър.

начина да печелим пари

#1 Мрежов маркетинг

Безспорно, най-удобният и доходоносен метод е мрежовият маркетинг.

Мрежовият маркетинг е метод за обмен на информация между хората, водещ продукта от производителя до потребителя.

При мрежовия маркетинг  печелите бонуси, когато другите опитат продукта, препоръчан от вас.

Един от най-известните сайтове за мрежов маркетинг у нас е на фирма Фаберлик.

Единственото, което се изисква от вас е да се запознаете с продуктите на компанията, а след това да ги предложите на своите близки, прители и познати. Колкото повече хора закупят предлаганите от вас продукти – толкова по-богати ставате вие!

Освен полезен за вашите финанси, мрежовият маркетинг е и изключително забавен. От вас се изисква единствено усмивка, комуникативност и основни познания по продуктите, които предлагате.

Най-хубавото в тази част е, че можете да правите бизнес, докато просто пиете кафе с приятелки в мола и им разказвате за продуктите, или се намирате в голяма компания и „случайно” споменете за услугата, която им предлагате. Колкото повече хора привличате, толкова по-голяма е вашата печалба.

Ако сте от хората, които обичат динамиката, комуникацията и мислите, че притежавате качества като убедителност и търговски нюх – то мрежовият маркетинг е перфектният избор за вас, като източник на допълнителни доходи!

Най-приятната част от този бизнес е, че ако наистина сте напористи и имате желание за развитие в тази сфера, тя може да се превърне във вашата постоянна работа с наистина стабилни доходи.

А какво по-хубаво от това да превърнеш работата в удоволствие?

Категории: Обща

1 Коментар

Петра · 05.04.2020 на 23:05

Беше супер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.